BHV

Marcel Brickman van Brandweer en Ambulancedienst Nederland heeft Parapaard een fantastisch aanbod gedaan op het event van de Stichting Gouden Bolhoed in Houten 15 juli jl.
 
Marcel zijn hele leven staat in het teken van mensen helpen, inmiddels heeft hij 38 jaar brandweer ervaring en 25 jaar ervaring op de ambulance. Hij geeft les als brandweer instructeur voor o.a. adembescherming, GHOR, reddingsdienst, hulpverlening zwaar, EHBO etc.etc. 
 
Marcel biedt ons een gratis BHV cursus op maat aan. Dit betekent dat de omstandigheden waar de vrijwilligers mee te maken hebben, het uitgangspunt zijn voor de inhoud van de BHV cursus.
 
Marcel is in staat om groepen van 12 personen op locatie te trainen. Graag willen wij van jullie vernemen wie gebruik wenst te maken van dit mooie aanbod. Als wij de inventarisatie hebben gedaan, worden strategische locaties gekozen om de cursus te geven. Zodat het voor iedereen in Nederland, die hiervoor in aanmerking komt, mogelijk is.  
 
Hopelijk zijn jullie net zo enthousiast over het aanbod van Marcel als wij van het Parapaard-team en mogen wij spoedig een reactie ontvangen.
 
Ik wil mij graag aanmelden voor de gratis BHV cursus: